ren frustration..

det går rykten om att en viss person som jag inte kommer att hänga ut i inkägget. den tjejen iallafalll har gett sig ut i en omloppsbana hon icke behärskar, påståenden om att teorin i svenska språket inte är sant, samt att samhället kommer att falera, jag har även fått föraktade kommentarer om att jag inte skulle vara svensk.. men men jag e inte sur för att behöva göra ett inlägg mitt i veckan enbart för att jonna skall kunna förstå vikten av mina näsblodsinlägg. ord som hon icke kan: (Abnorm: icke normal, onaturlig, missbildad... hybrid: korsning mellan två arter.... premissära: det som ligger till grund för en slutsats... protektonismer: politik som strävar mot att stänga landets gränser för import.... stratifiering: indelad i skikt, klasser.... voluntarism: läran om viljan såsom tillvarons grundval mm.... övermaga: övermodigt självsäker... nu efter att ha behövt berätta va dom betyder så undrar man vem som e mest svensk ;);) (L) nu ser även andra personer hur ypperligt det har varit att lyssna på svenska lektionerna för att sedan kunna briljera på ett sådant sett så man jag e annan människa stumm av beundran (L) ;)

fattigdom eller överklassnoja?

jag tycker att gårdagen blev en misär när jag insåg att jag precis hade druckit upp resten i flaskan, tanken svep över mig som en spik igenom en bräda, "är det inte så att en fattig bättrar/ökar bnp:n abnormt mycke mer än en riklig herre?" samtidgt som jag anser att om hon som kommer etta i t.ex. Miss Sweden är hon missnöjd då? jag som inte är mer än en vanlig arbetarklassig hanne, anser att ting som dessa borde vara självklara så man icke skall behöva gå runt å lista ut saker själv, i mitt fall är det ju inga problem eftersom jag alltid klurar ut det rätta svaret. För jag skulle kunna dra paralleler till verkligheten som hade underlättat vardagen markant, t.ex att "adolescens" betyder "ungdomsålder" jag kan icke begripa hur vanliga människor skall kunna leva ett normalt liv om kan inte kan sitt moderspråk till fullo, men på något sett så har förslaget " enkelrikta öresundsbron" kommit att bli allt mer vanligt och accepterat i vardagen. och det är på bevåg jag vågar delge om min tanke.

en riktig klåpare..

defination på ordet "klåpare" lyder :person som utför dåligt eller slarvigt arbete... med detta vill jag göra en honnör till en vän, vad jag tro e hybridisk, nämligen nokko, jag vet inte om båda hans föräldrar e finska, men jag vet att han e finsk som bor i sverige, alltså en hybridsik person, finnar har ju ett rykte runt spriten vilket ska tålas och förtäras rationellt. men jag tvekar att nokko har denna funktion/arv/självklarhet, men jag tror det hela handlar om att blir mer voluntaristisk i vardagen... men man ska heller icke övermaga de teoretiska tankar om de alkoholbaserade dryckerna som allt för ofta går till spillo när en del förbrukar varan i fråga. för vi har ju i vårat genemsamma samhälle en stratifiering på t.ex ölen som kommer i en ordning rankat utav alkoholmängden i drycken vilket är synd, för jag i min ålder får ju icke inhandla starksprit, detta är ju en samhällsfråga och det handlar om politiker som är för protektonismer som albsolut inte vill ha hit nån alkohol alls.. det premissära är att det snart är helg då flaskorna ska korkas upp :):)

ett ord många försakar

ärade läsare, jag har under en lång tid alltid på nått sett fått en fråga som mestadels berör mig så negativt såsom motvind när man cyklar eller när sista dropparna i flaskan är förtärda! Med dessa irrelevanta teserna vill jag berätta för er att ordet jag söker är "varför?".... Ordet "varför?" lyckas allltid komma fram i slutet av mina förklaringar oftast oprovoserade, så varför bruka de? jag har teorier om att folk inte fattar mina djupgående och menings(fulla) berättelser. jag känner inte att jag sitter i en maktposition lika så lars lagerbäck om jag får gissa, att förbjuda ordet "varför" Men en sak som jag har tänkt på, som inte är obligatorisk vilket relaterar till inga "varför?", det är ifrån min gode kompanjon eric som undrar "Om jag sover ett dygn hur vet jag då vad klockan är i Bejing?" även i den tesen så har jag ett lång finger med, men icke lyckats att finna nått svar, så jag tror att det finns saker i denna värld som alltid kommer att vara olösta, varför?

RSS 2.0